úterý 22 května 2012

Aktualizováno:02:41:45 PM GMT

>> Speciály Téma Workshop ModelScene z vás krajináře neudělá

Workshop ModelScene z vás krajináře neudělá

Email Tisk PDF

Komentáře  

+3 #3 Dan Šustr 2012-01-16 23:13
Pro DC: Předně bych začal tím, že pokud máte kritický názor, měl byste se nestydět pod článek podepsat plným jménem a nej nic neříkajícími iniciálami.
Jinak s obsahem Vašeho článku nesouhlasím. Seminář Krajinařina 1. díl jsem právě absolvoval a byl jsem nadšen. Není to žádné bezduché teoretické povídání, ale od začátku do konce má člověk možnost vše zkoušet v praxi. A na závěr si odnesete vlastnoručně postavené dioráma.
A cena mi přijde zcela odpovídající vzhledem k tomu, že udaná hodnota materiálu, který jsem si na svém diormatu odnesl, je údajně 850 Kč!! V tom mi to ale nějak nevychází, mně to dokonce vyšlo více. Takže u mne naprostá spokojenost a hlásím se na další!
Citovat

-7 #2 DC 2012-01-12 22:28
Napsal jsem jen svojí zkušenost, nic více v tom nehledejte. Argument, že snad tisícovka neprošla doma, je dosti chabého smýšlení. Ale vy to vidíte asi jinak, vlezete i tam, co vyloženě není nutné a nic si z toho neodnesete. Nenapsal jsem nic štvavého, jen jsem využil možnost vkládání článku do těchto stránek. Rádi poznáme i vaší zkušenost. DC
Citovat

+5 #1 Petr 2012-01-12 21:54
"Tento text nemá být štvavý" - spise to vypada naopak, pak nevim proc jste se na seminar prihlasoval :) zrejme onech 1000,- neproslo doma :), ja jsem tam byl taky a me se to libilo... to ze jste nesel do prirody pred seminarem je vas problem...
Citovat

Přidat komentář

Jako nepřihlášenému uživateli, jsou vaše komentáře zobrazovány se zpožděním jelikož podléhají schvalovacímu procesu. Pokud chcete mít své komentáře ihned viditelné, je třeba provést registraci. Případně se přihlásit.

Bezpečnostní kód
Obnovit